2021/2022 учебна година V клас

В час по Човекът и природата учениците от V клас изработиха проекти на тема " Чистотата в моя роден край- водата и въздуха". Учениците работиха в екипи, а часът премина в много усмивки и весели моменти.
Най-добрите проекти са отличени с отлични оценки.

В часовете по История и цивилизации с учениците от V кас научаваме , че елините обичали да празнуват. Религиозните празници често били придружавани от различни конкурси, на които се състезавали музиканти, писатели, поети, актьори. Най-прочути сред общоелинските игри били Олимпийските игри, по които елините отчитали и времето. Елада била родина и на...

Пролетта е сезонът, който носи щастие, пробуждане и радости. В този сезон е събрана всичката любов. Когато настъпи пролетта всичко се раззеленява, цъфтят цветя, а птиците чуруликат своите любовни песни. Всичко оживява след дългата и студена зима. Дните стават по-дълги, а с това се удължават и детските игри до късно вечерта.

С много старание и усмивки ученици от V клас в ОУ " Христо Ботев " изработиха мартеници с надежда скоро да посрещнем пролетта.