Новини

Малките творци от втори клас изработват в екип пролетна украса за класната стая. Измайсторените от малките ръчички грейнали слънца и пролетни цветя внасят жизнерадостното пролетно настроение.

Учениците от четвърти клас проявяват голям интерес и творческо вдъхновение при изработка на изделия за пролетната украса на класната стая и училището.

На състоялия се Девети национален конкурс за рисунка и литературна творба, посветен на 3-ти март, 146 години от Освобождението на България от османско робство, организаторите Община Бургас и Народно читалище ,,Фар - 1949" наградиха Янита Михалева, ученичка от II клас в ОУ "Христо Ботев", гр. Бургас, кв. Ветрен.

На 18.03.2024 г. и 25.03.2024 г. в ОУ "Христо Ботев", гр. Бургас, кв. Ветрен се проведе урок за самоконтрол на тема: "Как да спирам страшните си мисли?" С подкрепата на г-жа Костадинова, учениците от II клас изграждат умения да управляват тревожните мисли, като усвояват стратегия за справяне с безпокойството, която прилагат самостоятелно и в...

В периода 18-22.03.2024г. се провежда "Седмица на четенето" в ОУ "Христо Ботев", гр. Бургас, кв. Ветрен. Учениците участват в различни игри, изработват читателски дневник и беседват върху любимите си книги с госпожа Н. Паспалева.