Новини

През месец юни ученици от I, II и III клас участваха в група за занимания по интереси с тематично направление "Изкуства и култура" с ръководител г-жа Ж. Тодорова. В продължение на седемдесет учебни часа учениците твориха и се забавляваха, опознаваха се и споделяха, зародиха се нови приятелства. Усвоиха умения и знания, които да прилагат у дома и в...

Поздравления за всички ученици и родители за отличните резултати на Национално външно оценяване IV клас!

Днес-7.06.2024 г, петокласниците, заедно с класния си ръководител г-жа А. Стоянова, с много вълнение посещават Планетариума в гр. Бургас.

В ОУ "Христо Ботев", гр. Бургас, кв. Ветрен гости, учители и ученици отдават почит към загиналите герои за свободата на нашето Отечество с тържествена проверка-заря. С чувство на признателност свеждаме глави пред техния велик подвиг, който ще остане завинаги в славната ни история.

15-годишната Натали, диагностицирана с рядка форма на болестта на Хиршпрунг, обедини учители, родители и ученици в обща кауза по събиране на средства за лечението ѝ в чужбина. За много кратко време се събра сумата от 3710, коята се внесе по дарителска сметка на Нати.