Да протегнем ръка!

11/11/2022

    Уважаеми родители, учители и съграждани,

Коледа идва с усещането за топлина, грижа и внимание към най-близките ни хора. Споделената радост е по-силна и заразителна, а духът на Коледа оживява, когато всеки от нас носи светлината и любовта й в сърцето си. Той проблясва в мига, в който дарим усмивка, в който подадем ръка, когато накараме някого да се почувства добре или да изпита радост от живота. Само тогава силата на празника се ражда в нас и ни прави живи. Вярваме, че добротата, човечността и желанието за помощ винаги са съпътствали нашето общество, затова се обръщаме към Вас!

Мартен Владев е ученик в III клас и се нуждае спешно от лечение със стволови клетки.

Той страда от генерализирано разстройство в развитието и тежка говорна апраксия.Най- общо състоянието му е свързано с късно проговаряне и неразбираемо говорене, което се съпровожда от двигателни трудности, както в говора, така и в дpyги oблacти - нa oбщaтa мoтopиĸa, нa pъцeтe, нa ĸpaĸaтa, ĸaĸтo и oбщa нeпoxвaтнocт, изоставане в развитието.

На 5-и май е преминала първата процедура по вливане на стволови клетки в Мексико.  Стойността само на една процедура възлиза на 10 000 €, които за жалост са непосилни за семейство.

Ние- учители и ученици се обединяваме и организираме Благотворителен коледен базар с цел набиране на средства за неговото лечение!

Благотворителният базар ще се проведе на 22.12.2022 г. от 13:00 часа.

 

Разчитаме на Вашата доброта и съпричастност!

BAN BG42UBBS80021087636640
BIC КОД: UBBSBGSF
Обединена българска банка
Титуляр: Деница Марианова Владева - превод за МАРТЕН КАЛИНОВ ВЛАДЕВ

Да бъдем коледното чудо за Мартен!