Новини 2021/2022

 

Във връзка със Заповед №РД-01-21/20.01.2022 г. на д-р Георги Паздеров - директор на Регионалната здравна инспекция - Бургас за въвеждане на присъствено обучение на 50% от паралелките на ротационен принцип Ви информирам за следното:
В периода от 24.01.2022 г. - 28.01.2022 г. учениците от I до IV клас ще се обучават присъствено, при спазване на...

След като се включиха в кампанията на Общината "Подари от сърце", учениците от ГЦОУД V клас се " срещнаха" във вайбър и разговаряха с настанени деца в един от домовете за настаняване, чиито коледни желания изпълниха с подкрепата на своите родители и г-жа Тодорова.

Дядо Коледа , наричан също Дядо Мраз, известен по света още като свети Николай и Крис Крингъл, е едновременно историческа и митологична личност, чието име се свързва с носенето на подаръци на Рождество Христово, а ние го свързваме и с доброто, вярата , надеждата.

С Коледен дух и надежда за добро пристига Коледа - светла и благодатна, с вяра и мечти. Има вълшебство в това очакване за нещо специално, за чудеса и надежди.

Състезанията на "Многознайко" имат за цел да стимулират логическото мислене, въображението и паметта на учениците и децата, да възпитат у тях чувство на надпревара за знания и постигане на успехи.