Новини 

 

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ И УЧЕНИЦИ,
На основание Заповед № РД09 - 4066/30. 08. 2022 г. на министъра на образованието и науката дните 01. 02. 2023 г. до 05. 02. 2023 г. включително са определени за междусрочна ваканция.
На 06. 02. 2023 г. /понеделник/ учебните занятия ще се провеждат по утвърдения за II срок график и седмично разписание.

Учениците от група "Добротворница" имат възможност да се научат да разпознават, категоризират и владеят своите емоции, чрез много игри и забавления.

Microsoft Teams осигурява съвременна и модерна виртуална класна стая. Тук могат да се съхраняват множество дигитални учебни материали, които да бъдат достъпни за учениците по всяко време. Учителите могат да създават и оценяват онлайн тестове, след което да дават обратна връзка и бележки на своите ученици. Всички могат да създават документи и...

На 26.01.23 се провежда открит урок по български език и литература в IV клас с учител г-жа Т. Попова на тема "Главни части на изречението. Упражнение."

Най-голямото предизвикателство в работата на групата е как да се създаде и организира мотивиран екип от индивидуалности, тъй като групата е съставена от ученици с различни интереси и заложби, които се опитваме да развиваме и надграждаме.

Земята е една от осемте планети, които се движат по орбити около Слънцето. Слънцето и планетите са най-големите небесни тела в нашата Слънчева система.
Нашата галактика, освен огромна и красива крие своите загадки. Всеки от нас погледне ли вечер нагоре, вижда милиони блещукащи точици.
В час по Човекът и природата в IV клас на учениците бе...

11 януари е най-учтивият ден в годината- Международен ден на думата "благодаря". Един прекрасен повод, в който да изразим благодарността си към семейството, приятелите и всеки, който ни е направил деня по- хубав.

Учениците от Ученическия парламент отбелязаха Международния ден на най-вълшебната дума -"Благодаря"! Един прекрасен повод да изразим признателността си.
Децата споделиха, че думите на благодарност имат магически свойства. Те смятат, че с тяхна помощ хората доставят радост един на друг.
"Благодаря" е израз на уважение. Тя е тази дума, която ни прави...